Lexikon der Küchevon Richard Hering - Küchendirektor Hotel Metropole, Wien I objednávkový kód | 0144222 | vydavateľ | Wien | rok | 1927 | jazyk | deutsch | druh väzby | Originál plátená ilustrovaná | obálka | ![obalka_nie](/images/ikona_nie.png) | počet strán | 529 | anotácia | neuvedené | stav | celkový stav: opotrebovaná; listy: s fľakmi, zažltnuté; niekde text počiarknutý ceruzkou s poznámkami; s pečiatkou/ami; s venovaním predch. majiteľa | veľkosť | 8° Oktavo | ilustrátor | neuvedené | typ | kniha | edícia | neuvedené | prvé vydanie | ![prve_vydanie_nie](/images/ikona_nie.png) | podpis | ![podpis_nie](/images/ikona_nie.png) | DPH | 10 % | kategórie | Cudzie jazyky | Nemecké ostatné Kuchárky a domácnosť | Kuchárky, vydania do r. 1948 |
|