Technologie cukruVýroba surového cukru řepového, Tabulky a plány objednávkový kód | 0072023 | vydavateľ | Proudy, Praha | rok | 1924 | jazyk | český | druh väzby | Originál brožovaná | obálka | | počet strán | 460+ tabulky | anotácia | Prof. Ing. Aleš Linsbauer bol ako 31.ročný menovaný mimoriadnym profesorom obecnej technológie cukrov a uhľohydrátov a špeciálneho cukrovarníctva Českej vysoké školy technickej v Brne. Okrem mnohých prednášok a menších prác o všetkých aktuálnych otázkach tohoto priemyslu spísal obsiahle dielo "Technologie cukru" o výrobe surového cukru repného. | stav | obálka roztrhnutá, na titulnom liste meno majiteľa, listy miestami uvoľnené z väzby, oriezka strapatá | veľkosť | 8° Oktavo | ilustrátor | neuvedené | typ | kniha | edícia | neuvedené | prvé vydanie | | podpis | | DPH | 10 % | kategórie | Príroda a chovateľstvo | Ostatné Prírodné vedy | Chémia |
|